empresa de buidatges a naus industrials i locals comercials - Otros Servicios - Barcelona

Avisos Clasificados en Barcelona

Mis Anuncios
Publica Gratis

Empresa de buidatges a naus industrials i locals comercials

21.01.2013
Barcelona, Barcelona
Image

PUIG-CMZ GRUP: SERVEIS INTEGRALS DE NETEJA, BUIDATGE, DESALLOTJAMENT, I TRANSPORT D'ESTOCS, MAQUINÀRIA, RUNES, RESIDUS SÒLIDS, RESTES DE PODES o desbrossaments, ETC.
Qui som.        On estem.        Què fem.        Avantatges.        Contacte.

QUI SOM: Som una empresa que compta amb una trajectòria de més de 60 anys d'activitat, i que desenvolupa en sector dels serveis diferents activitats.

ON SOM: Disposem de diferents magatzems, plantes de reciclatge, i gestionem abocadors de runes i residus a la província de barcelona.
Oficina central: C / Pons i Gallarza N º
103 Barcelona CP. 080030 Nif.B65693285

QUE FEM: Buidem i retirem Estocs, maquinària industrial, objectes diversos, mobles, gèneres abandonats, banals, runes o runes de la construcció, maquinària obsoleta i residus industrials perillosos, restes de podes i desbrossaments vegetals. Disposem de Contenidors metàl · lics de diferents cubicatges i sacs per a la retirada de tot tipus de residus, camions-grua, maquinària i personal especialitzat per als treballs més exigents i en totes les circumstàncies.

ON TREBALLEM: Treballem en naus industrials, magatzems, locals comercials, oficines i edificis

residencials, pisos i edificació de serveis (residències, col · legis, restaurants, etc.) terrenys rurals o forestals, magatzems, buscant un servei individualitzat i de qualitat per a client i en cada cas concret.

AVANTATGES QUE OFERIM:
Pressupostos gratuïts, tancats i sense compromisos, ajustant els nostres preus i pressupostos al mercat actual dels diferents i variats serveis, treballs i manteniments, dels que podeu tenir necessitat.

MÉS AVANTATGES: Per les reformes i canvis integrals que desitgin realitzar en tot tipus de locals comercials, hostalers, industrials i finques particulars disposem d'un Servei integral: Obra de precisió, pintura decorativa, vidrier, tècnic en alumini, fil musical, DCI tot tipus de paviments, parquet, pladur, il · luminació, aire condicionat, climatització i calefacció, sortida de fums, sistemes anti incendi, instal · lació de tot tipus de calderes, construcció de vestidors esportius, cuines, sales de sauna, gimnasos, spa, tècnic en electrònica aplicada (estructures metàl · liques), decorador, arquitecte, enginyer elèctric i industrial.

CONTACTE: ATENCIÓ AL CLIENT PER CONSULTA PREUS I PRESSUPOSTOS: DE 8:30 A 13:30 I DE 15:00 A 20:30
Telèfons: 93 196 42 50 i   696 25 34 46 Departament comercial
E-mail:
Pressupostos sense compromís GRATUÏTS I TANCATS
Gràcies per la seva confiança, treballem per oferir solucions.Anuncios Relacionados
Cuidate del Fraude
  • Negocia localmente.
  • Conoce al vendedor personalmente.
  • No transfieras dinero ni adelantes pagos a desconocidos.
  • Adwayer España no se involucra en las transacciones, no recibe pagos ni tampoco maneja envíos de artículos.
  • Finalmente, si algo suena demasiado bueno para ser verdad, generalmente es UN FRAUDE.Anonymous
Barcelona, Barcelona
Contactar al Anunciante
Tu Email
Tu Nombre
 
Tu Mensaje